Комп'ютерна Академія IT STEP - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Телефон повинен бути в форматі
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Сьогодні в Комп'ютерній Академії ШАГ відбувся відкритий урок та майстер-класс на тему "Робототехніка, створення моделей Lego EV3". 

На уроці ми розповіли про технології майбутнього. Розширили знання відвідувачів по основам робототехніки. Діти дізнались про технології, які потрібно освоїти, щоб самостійно програмувати роботів. Та дізнались все про роботу в середовищі LEGO Digital Designer.

Батьки дизнались про користь IT-освіти при виборі майбутньої професії дитини та про програми Малої Комп'ютерної Академії.

Відвідувачі отримали чудову можливість побачити Малу Академію ШАГ зсередини, познайомитися з викладачами. та отримати індивідуальну екскурсію по Академії, а також отримали невеличкі подарунки .

Замовити зворотній дзвінок
Набір у розпалі
Триває набір в Малу Академію для дітей 7-14 років! Кількість місць в группі обмежена!

Цей сайт використовує Cookies

Політика конфіденційності